Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Districenter> Grote opslagruimte

Grote opslagruimte

Districenter Amersfoort is een ideale locatie voor opslag, op het knooppunt van Nederland. Het moderne distributiecentrum is flexibel in te richten als ruimte voor opslag, distributie en kantoor. Het totaaloppervlak bedraagt ca. 19.000 m².

Grote opslag in het hart van Nederland

De grote opslagruimte / kantoorruimten van Districentrum Amersfoort bevinden zich op bedrijventerrein De Hoef (< 500 meter van knooppunt Hoevelaken). Het Distributiecentrum ligt langs de afslag van de A1 naar de A28 richting Utrecht.

19.000 m² voor opslag/warehousing (2 units)

Het distributiecentrum heeft een totaaloppervlak van ongeveer 19.000 m², opgedeeld in twee units van ca. 10.500 m² en 8.500 m². De flexibele en praktische ruimten vormen tegelijkertijd een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. De mezzaninevloeren boven de loadingdocks (ca. 1.800 m²) zijn te gebruiken als tijdelijke opslag of voor handling, maar zijn ook snel en efficiënt als extra kantoorruimte in te zetten.

Representatieve opslag- en kantoorruimte

De kantoren van het distributiecentrum (totaal ca. 1.800 m²) bevinden zich in de twee kopgebouwen. De entrees zijn representatief voor ieder (inter)nationaal opererend bedrijf. De ruime, lichte kantoorruimten beschikken evenals de ruimten voor opslag over alle basisvoorzieningen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy