Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Districenter> Magazijnen

Magazijnen

Districenter Amersfoort is een ideale locatie voor uw magazijn of meerdere magazijnen, gelegen in het logistieke hart van Nederland. Het moderne distributiecentrum is flexibel in te richten als magazijn voor opslag en distributie, en biedt daarnaast representatieve kantoorruimte. Het totaaloppervlak is ca. 19.000 m².

Magazijnruimte in het hart van Nederland

De magazijnen en kantoorruimten van Districentrum Amersfoort bevinden zich op bedrijventerrein De Hoef, binnen een halve kilometer van knooppunt Hoevelaken. Het Distributiecentrum ligt langs de afslag van de A1 naar de A28 richting Utrecht.

Flexibele ruimten voor warehousing/magazijnen

Het distributiecentrum heeft een totaaloppervlak van ongeveer 19.000 m², opgedeeld in twee units van ca. 10.500 m² en 8.500 m². Districenter Amersfoort is uitstekend geschikt als magazijn voor warehousing, opslag en distributie en is tegelijkertijd een prettige werkomgeving voor uw personeel. De tussenvloeren (mezzanine) boven de loadingdocks (ca. 1.800 m²) zijn te gebruiken voor tijdelijke opslag of handling, maar zijn ook snel en efficiënt in extra kantoorruimte om te zetten.

Representatieve magazijnen en kantoorruimte

De ruime en lichte kantoren van het distributiecentrum (totaal ca. 1.800 m²) zijn verdeeld over de twee kopgebouwen. De entrees zijn representatief voor ieder (inter)nationaal opererend bedrijf. De kantoorruimten van het distributiecentrum beschikken evenals de magazijnen over alle basisvoorzieningen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy