Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Districenter> Warehousing

Warehousing

Districenter Amersfoort is een ideale locatie voor warehousing, strategisch gelegen op het logistieke knooppunt van Nederland. Het moderne distributiecentrum is flexibel in te richten als ruimte voor opslag, distributie en kantoor, met een oppervlak van in totaal ca. 19.000 m².

Warehousing-locatie pal naast knooppunt Hoevelaken

Districentrum Amersfoort bevindt zich op bedrijventerrein De Hoef, op nog geen 500 meter van knooppunt Hoevelaken. Het Distributiecentrum biedt u ruimte voor warehousing langs de afslag van de A1 naar de A28 richting Utrecht.

Veelzijdige oppervlakte voor warehousing/opslag

Het distributiecentrum heeft een totaaloppervlak van ongeveer 19.000 m², opgedeeld in twee units van ca. 10.500 m² en 8.500 m². Districenter Amersfoort leent zich uitstekend als locatie voor warehousing, opslag en distributie en is tegelijkertijd een prettige werkomgeving voor uw personeel. De mezzaninevloeren boven de loadingdocks (ca. 1.800 m²) zijn te gebruiken voor tijdelijke opslag of handling, maar zijn ook snel en efficiënt in extra kantoorruimte om te zetten.

Ruime, representatieve kantoren

De kantoren van het distributiecentrum (totaal ca. 1.800 m²) zijn verdeeld over de twee kopgebouwen en zijn ruim en licht. De entrees zijn representatief voor ieder (inter)nationaal opererend bedrijf. De kantoorruimten van het distributiecentrum beschikken evenals de ruimten voor warehousing over alle basisvoorzieningen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy