Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Districenter> Logistiek magazijn

Logistiek magazijn

Districenter Amersfoort biedt u logistieke magazijnen op het knooppunt van Nederland, direct bij knooppunt Hoevelaken. Het moderne distributiecentrum is centraal gelegen en flexibel in te richten als ruimte voor opslag/magazijn, distributie en kantoor, met een totaaloppervlak van ca. 19.000 m².

Logistiek magazijn bij knooppunt Hoevelaken

Districentrum Amersfoort bevindt zich op bedrijventerrein De Hoef, op minder dan een halve kilometer van knooppunt Hoevelaken. Het logistiek magazijn ligt langs de afslag van de A1 naar de A28 richting Utrecht.

Veelzijdige logistieke ruimte

Het distributiecentrum heeft een totaaloppervlak van ongeveer 19.000 m², opgedeeld in twee units van ca. 10.500 m² en 8.500 m². Districenter Amersfoort leent zich uitstekend als logistiek magazijn voor opslag en distributie/warehousing en biedt een prettige werkomgeving voor uw personeel. De mezzaninevloeren boven de loadingdocks (ca. 1.800 m²) bieden ruime mogelijkheden voor tijdelijke opslag of handling en zijn snel en efficiënt in extra kantoorruimte om te zetten.

Representatieve kantoorruimte

De kantoren van het distributiecentrum (totaal ca. 1.800 m²) zijn verdeeld over de twee kopgebouwen. De entrees zijn representatief voor ieder (inter)nationaal opererend bedrijf. De kantoorruimten zijn ruim en licht. Ze beschikken evenals de logistieke magazijnen over alle basisvoorzieningen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy