Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Districenter> Distributiecentrum

Distributiecentrum

Districenter Amersfoort is een distributiecentrum in het logistieke hart van Nederland: pal naast knooppunt Hoevelaken. Deze moderne distributieruimte is flexibel in te richten als ruimte voor distributie, opslag en kantoor. Het totaaloppervlak is ca. 19.000 m².

Distributieruimte bij knooppunt Hoevelaken

Districentrum Amersfoort bevindt zich op bedrijventerrein De Hoef, hemelsbreed op nog geen halve kilometer van knooppunt Hoevelaken. Het Distributiecentrum ligt langs de afslag van de A1 naar de A28 richting Utrecht.

Veelzijdig distributiecentrum voor warehousing/opslag

Het distributiecentrum heeft een totaaloppervlak van ongeveer 19.000 m², opgedeeld in twee units van ca. 10.500 m² en 8.500 m². Districenter Amersfoort biedt flexibel in te richten ruimten voor opslag en distributie of warehousing en is voor uw personeel een prettige werkomgeving. De mezzaninevloeren boven de loadingdocks (ca. 1.800 m²) bieden ruime mogelijkheden voor tijdelijke opslag of handling en zijn snel en efficiënt in extra kantoorruimte om te zetten.

Representatieve kantoorruimte

De kantoren van het distributiecentrum (totaal ca. 1.800 m²) zijn verdeeld over de twee kopgebouwen. Ze zijn ruim en licht, en de entrees zijn representatief voor ieder (inter)nationaal opererend bedrijf. De kantoorruimten beschikken over alle basisvoorzieningen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy