Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Bedrijventerrein De Hoef

Bedrijventerrein De Hoef

Districenter Amersfoort ligt op bedrijventerrein De Hoef, in de oksel van knooppunt Hoevelaken bij Amersfoort. De directe nabijheid van snelwegen A1 en A28 maakt dit terrein zeer aantrekkelijk voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van logistiek.

Bedrijventerrein de Hoef

Bedrijventerrein De Hoef heeft een naam opgebouwd als een van de meest gewilde bedrijvencentra van Nederland. Verschillende toonaangevende (internationale) bedrijven hebben hier een vestiging. Het is een zeer representatief bedrijventerrein met zichtlocaties vanaf de snelweg. Het terrein is een mix van kantoren en bedrijven op het gebied van o.a. zakelijke dienstverlening, handel, logistiek, reparatiebedrijven, non-profit en ICT.

Amersfoort distributiestad

Amersfoort heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een nationaal en regionaal centrum van bedrijvigheid met inmiddels zo’n 150.000 inwoners. De stad speelt een stimulerende rol voor zowel economische activiteiten als de dienstverlening en het beroepsonderwijs. Als groeistad is het een aantrekkelijke woonplek voor werknemers en er is een veelzijdig arbeidspotentieel aanwezig. Tal van en (inter-)nationaal en regionaal opererende bedrijven hebben zich hier gevestigd.

Faciliteiten voor bedrijven

In de omgeving van het distributiecentrum zijn alle faciliteiten voor (logistieke) bedrijven aanwezig. In de buurt van bedrijventerrein De Hoef bevinden zich onder andere verschillende tankstations, de hotels Van der Valk en Campanile en verschillende eetgelegenheden (waaronder het bij chauffeurs geliefde wegrestaurant De Tweede Steeg).

Bereikbaarheid Amersfoort

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy