Districenter Amersfoort, kruispunt van Nederland
Objectinformatie Bedrijventerrein de Hoef Bereikbaarheid Plattegronden Opleveringsniveau Foto's
Districenter Amersfoort> Districenter Amersfoort

Districenter Amersfoort

Districenter Amersfoort ligt op logistiek gezien de meest strategische plek van Nederland: direct naast knooppunt Hoevelaken. Dit grote distributiecentrum combineert deze centrale ligging met een moderne, flexibele ruimte voor opslag, distributie en kantoor, met een totaaloppervlak van ca. 19.000 m².

Distributieruimte op het logistieke knooppunt van Nederland

Districentrum Amersfoort bevindt zich op bedrijventerrein De Hoef, op nog geen halve kilometer van knooppunt Hoevelaken, langs de afslag van de A1 naar de A28 richting Utrecht.

Veelzijdige ruimte voor warehousing/opslag

Het distributiecentrum heeft een totaaloppervlak van ongeveer 19.000 m², opgedeeld in twee units van ca. 10.500 m² en 8.500 m². Het gebouw leent zich uitstekend voor opslag en distributie/warehousing en biedt tegelijkertijd een prettige werkomgeving voor het personeel. De mezzaninevloeren boven de loadingdocks (ca. 1.800 m²) bieden ruime mogelijkheden voor tijdelijke opslag of handling en zijn snel en efficiënt in extra kantoorruimte om te zetten.

Representatieve kantoorruimte

De ruime en lichte kantoren (totaal ca. 1.800 m²) zijn verdeeld over de twee kopgebouwen. De entrees zijn representatief voor ieder (inter)nationaal opererend bedrijf. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy